dålig på att blogga....

Jag sköter ju dagboken på hemsidan bättre - om jag säger så då. Men kanske ska skaffa mig ett liv utanför katterna och då kan det ju vara bra att börja här.

Men de är mycket just nu! 9 stycken på 10 veckor, de är liksom överallt.

Men försök tänka nåt annat!! OK OK OK!!!

Jag ahr grävt en grop idag. Satter ner några småplantor av plymspirea däri som självsått sig i den stora rabatten runt stenen. Jag måste gallra lite där för det blir för fullt och inget fint. Så jag funderar även på att göra en rabatt till fast inte köpa nåt nytt utan bara ta perennerna som frösår sig där de inte ska. Borde räcka till en hel rabatt till faktiskt!!

Borde oxå ta mig i kragen och åka ner till Johan o Emmie en dag.....Alice mitt barnbarn växer för fort annarns om jag ser henne för sällan. Nu hoppas jag verkligen att de går o fotar sig i morogn för jag vill se dem i tidningen!!! Stavar som en kratta gör jag visst men orkar inte rätta heller.....

tror jag ska stänga fönstret och sl¨å ihjäl ett gäng mygg innan jag kryper i säng. Känner av skallen lite än...igår hade jag migrän-igen! Fan va less jag är på denna jävla klimakterie mens migrän kropp!!! Ont i varenda led har jag med....borde söka för det , jag vet men va 17 känner mig som en gammal kärring med alla krämpor....fan!!! jag vill va 17 år knulla och dricka shottar!!! Helvete vart tar alla jävla fucking år vägen...nu står man här med barn som snart är 30 år???????????????

2 barnbarn...som jag ju inte vill va utan då....OK bara att acceptera att åren går då. Shit!!! Men jag vill iaf do that and get drunk.....................

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback