semester

Vädret är inget semesterväder dock, men å andra sidan kommer jag ju längta destomer till Kreta dit jag ska den 28 denna månad. Och jag är ju L E D I G !!! Och det - är ju bland det bästa jag vet=))))
Arbete är en alltför högt uppskattad sysselsättning anser jag.

Finns det någon som läser detta och skulle kunna avvara en störra summa pengar så gör gärna det. Säg till bara så ska jag ordna det.


Borde plantera två äppleträd som passar till en hängmatta...


grävande journalistik

Från säker källa kommer det tragiska budet att utbygget på Sättran är felbyggt och kommer därmed rivas.
Ägaren av det hela är så förtvivlad att de ej kan uttala sig därom. Vi får återkomma när vi vet mer. Det enda vi säkert vet är att taket ej kommer hålla för normen av byggansvar.


Bröllop i Finspång

Lördagen den 16 Augusti 2008 sammanvigdes Stefan Karlsson och Nina Åsander i Risinge gamla kyrka.
Nina bar en strålande solgul klänning och en vackert virkad bolera. Stafan hade skjorta och byxor, en lätt och avslappnad sommarklädsel för ett lika avslappnat bröllop. Under akten sjöngs psalm 200 och psalm 84. Utgångsmusiken var "Stand by you" i modern tappning.
ca 20 personer av släkt och vänner var samlade för att fira dagen med de lyckligt nygifta. En liten eftermiddagsfest som hölls  i parets gemensamma hem blev en trevlig eftermiddag med god mat och många skratt.
Vi som var med tackar Nina och Stefan för vi fick dela denna dag med er.pressmeddelande från Mia Nordbergja, jag måste ju träna lite=))))

Frilans skribent

Jag har sökt ett jobb  som jag fått. Det är ju ett extraknäck men det verkar bli och vara jätttekul och passar mig troligen som handsken på handen....Jag ska skriva i Östgötatidningen. En tidning som kommer en gång i månaden eller om det är var 14 e dag, det har jag ingen koll på;)) än...
Det är lite lokala repotage som jag får i uppdrag från Elisabeth som hon heter där eller att jag hittar lite egna saker att skriva om. Det - lär jag säkert göra! Hoppas att det blir mycket jobb med det och att det kan öppna vägar till andra skrivarsaker som jag hellre sysslar med än jobbar inom vården. Känner mig just nu väldigt uttömd på att GE.

Ska ha semester nu! I 4 veckor. Jag gillar ju sensommaren förhösten lika mycket som sena våren, brytet innan det blir riktigt bryt är bäst. Sen blir det dagarbete för mig, vilket iaf känns bättre än natten men jag skulle vilja skriva jämt!!!

Har skickat in "Den stängda dörren"......håll alla tummar för den!! SNÄLLA=)))))))))))

slut på nattarbete..

16 år pallade kroppen att jobba natt. Ja, nästan 17 år....men nu är det slut. Nu tar åren ut sin rätt och jag får nog säga att innerst inne känns det bra. Jag har gjort mitt på natt. har inget kvar eller till övers för det. Känner att det finns roligare saker att göra på arbetstid än att tömma kisseflaskor och se på tv. Jag som inte ens ser på tv hemma....knappt.
Jag är för kreativ som människa för att palla med 17 år till på natt. Jag vill göra saker....roliga saker! Som att prata och dricka kaffe med gamla tanter som tycker det är roligt att berätta om saker och ting för längesen. Spela Bingo är even det roligare än Lättlagat med Pelle Johansson. Undercover New York har jag sett i två omgångar...det räcker. Jordan rättsläkare missade jag visserligen det to be continued sist men har redan glömt vad det handlade om.

Nu har jag sökt en projektanställning som varar 8 månader. Annars kan jag gå på ett vik på dagen på samma jobb jag har. Allt bättre än det jag gör idag. Har min fasta tjänst i kommunen som jag inte säger upp förrän jag fått den tjänsten som jag vill ha istället. Lite spännande är det ju, ett slut är ju alltid en ny möjlighet att göra nåt annat också.

Så nya vägar ska vi gå över land och rike då!!