Knyttarna

Jag har skrivit om mina knyttar. De som bor här ute i vår skog. Skickade in det till et t förlag och fick tillbaka att det antingen skulle vara en lärobok eller en sagobok....gjorde en lärobok och nu fick jag att det borde vara en kapitelbok. Men hur fasen ska jag skriva den då?? Hade ju tänkt som korta små berättelser men nu ska det alltså bli en bok på 100 sidor och 12 kapitel eller nåt sånt....ska jag skriva om ett år då?
Ett år i naturrutan. Januari händer inget februari händer inget mars kommer talgoxen fram o kvittrar....jag vet inte, just nu vet jag inte....sover på saken, och sen får jag se...Men om jag pratar med Sam så kanske han berättar vad jag ska skriva om..han kanske kan skriva som en dagbok vad de styr med så kan jag berätta om det. Eller om han ska berätta om den där gången när korpen tog han!! Fast som tur var att han tappade honom igen....det hade gått illa annars...ju, väldigt illa. Knyttar är ju inte goda, har jag hört utan väldigt sura i smaken. Som näbbmöss, katter äter inte dem.
Undrar om Isak har varit ute vid deras stubbe och kollat. Det får jag fråga Sam om också....får gå ut o prata med honom i morgon för så här dax sover alla skogsknyttar.

Kommentarer
Postat av: gunilla

jag vill se knyttarna i skogen

2008-02-16 @ 18:19:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback