slut på nattarbete..

16 år pallade kroppen att jobba natt. Ja, nästan 17 år....men nu är det slut. Nu tar åren ut sin rätt och jag får nog säga att innerst inne känns det bra. Jag har gjort mitt på natt. har inget kvar eller till övers för det. Känner att det finns roligare saker att göra på arbetstid än att tömma kisseflaskor och se på tv. Jag som inte ens ser på tv hemma....knappt.
Jag är för kreativ som människa för att palla med 17 år till på natt. Jag vill göra saker....roliga saker! Som att prata och dricka kaffe med gamla tanter som tycker det är roligt att berätta om saker och ting för längesen. Spela Bingo är even det roligare än Lättlagat med Pelle Johansson. Undercover New York har jag sett i två omgångar...det räcker. Jordan rättsläkare missade jag visserligen det to be continued sist men har redan glömt vad det handlade om.

Nu har jag sökt en projektanställning som varar 8 månader. Annars kan jag gå på ett vik på dagen på samma jobb jag har. Allt bättre än det jag gör idag. Har min fasta tjänst i kommunen som jag inte säger upp förrän jag fått den tjänsten som jag vill ha istället. Lite spännande är det ju, ett slut är ju alltid en ny möjlighet att göra nåt annat också.

Så nya vägar ska vi gå över land och rike då!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback