Ålands hav

Jo, vi åkte på en trevlig liten kryssning, det fick bli julklappen till oss båda. Vi åt inget julbord för jag är inte så matglad i det och maken blir så stressad av folk som trängs. Så det blev en middag med vit duk och levande ljus med en trevlig servitris som passade upp på oss. Rött vin att njuta av medan fartyget stävade i vintermörkret. Gott och trevligt. Lite taxfree shopping och en öl i baren. En kramis med maken på dansgolvet sen är man så nöjd och somnar så gott när vågorna vaggar en till ro.
Däremot är frukostbuffén gott. Det är mysigt med frukt och fil, kaffe och donuts. Sen kan man sova en stunde till innan man avnjuter en stilla lunch på samma restaurang som på kvällen med ännu en trevlig servitris. Att sitta där och se solen skina och alla små hus och kobbar är en lisa för själen. Luta sig tillbaka och bara njuta.
Men..borta bra men hemma bäst!!
Har hämtar Kellise vovven nu på förmiddagen medan makens fälgar hämtades. Lite bra cash i lådan...Och killen som köpte dem jobbade med dvd-filmer så i eftermiddag kan det bli Miami Vice eller the break-up till glöggen...Snällt!!  
3D Santa 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback