På turne´´

Vi ska på en liten turne´´´.
I morgon blir det en tur med Birka Paradise.  God mat , gott vin och en kramisstund med maken bland andra icke dansanta medelålders...
Det ska bli trevligt. Ska passa på att köpa mig en ny flaska amaretto creme och ny mascara ska det bli. Annars blir det mest att njuta för stunden.
På lördag åker vi till makens släktingar i Eskils tuna. Vi ska på slottsråd med Eskil och hans undersåtar. Hoppas på helstekt vildsvin och en rejäl stånka mjöd till. Det blir grejer, om vi har tur blir det även ett vårblot för att skynda på våren ytterligare.
Gumman tö, gumman tö, du får aldrig aldrig dööö
Sen åker vi direkt till Örebor på söndag morronen, pust och stön, ska träffa våra delägarvänner till stugan i sälen. Och prata lite skit, käka lite pastasallad men framförallt välja nästa säsongs veckor. Lika spännande varje gång. men hittills har vi alltid fått bra veckor, som vi tycker och vill ha. När vi ändå är i Örebro blir där även ett besök på mässan. Det är trädgårdsmässa där i helgen. YIPPI!!!!

Sen kommer jag att sova eller ligga i dvala ett dygn eller två, för mer än dettta finns ingen chans att jag ska orka. Men man ska ju testa sina gränser, kolla med jämna mellanrum vad man tål.
"Ho töl´et, ho tölét, ge na mer, ge na mer....rap...hick...o tack för nästa...

Ni håller väl tummarna fortfarande...


Kommentarer
Postat av: Dennis

Så det blir fullt upp i helgen :) låter som det kan bli trevligt. Jag har beställt ett gäng nya t-shirtar idag, får dom kanske redan ikväll. spännande för beställde med ett nytt tryck med, du kan se det på sidan.

Jag håller tummarna.

kramas.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback