3 dagar

Det är tre dagar sedan jag skrev på min blogg. Jag jobbade i onsdags natt. Sov hela torsdagen, eller sover gör jag inte, jag sover, glor i taket, fikar, läser tidningen, sover, läser posten, ser på tv, sover...typ...

I fredags for jag till eWa på em. vi läste boken tillsammans och, ja, den artar sig, jag börjar få ett samspel i den som hänger ihop och att det går att läsa utan att läsa mellan raderna som det var först.  Den blir bra...!!
Igår var vi på trav. Det tar hela dagen men maken vann dryga 2000.- så det var väl ok. Själv spelar jag bara 20:- plats så det blev på plus men kankse 40 spänn som mest. Men det var trevligt och kul.
Idag har jag varit hos sonen och hämtat 4 t-shirtar som han gjort. Två är sålda och de andra två kan jag ha själv om jag inte säljer en på jobbet inatt. De är skittuffa.
Jag ska skicka upp en till en stylist jag känner som bor i stockholm. Ska se om hon kan få med den i nån reklamfilm som går på tv sen....

Om jag inte skriver blogg så ofta nu beror det på att jag skriver på boken, jag skulle gärna bli klar med den snart. Nästa söndag far vi till sälen igen. Sen ska vi till åland och sen blir det ett par släktturer i april, så det gäller att vila om jag ska orka med. Prioritera.

Kommentarer
Postat av: Blomma

Ikearåttor nästa!
Kan du inte lägga ut några bilder på t-shirtarna? Jag blir lite nyfiken på dem.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback